Manikűr: 5.500 Ft

Kezelés menete: kéztisztítás követően a körmök rövidítése és formázása, bőr feltolása kézi és gépi tisztítása. Lakk/gél lakk eltávolítása. Hidratáló krémezés zárásként.
Kezelés várható ideje: 40p

Esztétikai pedikűr: 9.000 Ft / 12.500 Ft

Kezelés menete: áztatás követően a bőrkeményedések eltávolítása a talpon, majd a körmök rövidítése és formázása, valamint a körömágy tisztítása, esetleges lakk/gél eltávolítása és befejezésül a körmök ápolása utókezelő tinktúrával. Bőrtípusnak megfelelő krém használata.
Kezelés várható ideje: 1 óra / 1,5 óra

Gyógypedikűr vagy gombás pedikűr: 10.000 Ft / 13.500 Ft

Kezelés menete: megegyezik az esztétikai pedikürrel, mely kiegészül a benőtt körmök szakszerű kezelésével, talpon vagy az ujjakon található tyúkszemek eltávolításával, valamint a szemölcsök kezelésével.
Kezelés várható ideje: 1 óra / 1,5 óra

Diabétesz pedikűr: 11.000 Ft / 14.500 Ft

Kezelés menete: ennél a szolgáltatásnál jóval körültekintően és óvatosan történik a talpon található bőrkeményedések, repedések eltávolítása,kezelés. Majd ezt követi a megvastagodott körmök rövidítése és ápolása, valamint a körömágy tisztítása. Befejéskor a cukorbetegek számára javasolt krémezéssel zárom a kezelést. A kezelés nem tartalmazza a kötözést (amennyiben szükséges).
Kezelés várható ideje: 1 óra / 1,5 óra

Gyulladt benőtt köröm: 5.000 Ft / oldal

Kezelés menete: fertőtlenítés és az előkezelő használatát követően, a benőtt sarkak kivágása, tisztítása és gyógyszeres tamponálása valamint az ujj bekötözése.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Vadhúsos benőtt köröm: 10.000 Ft / ujj

Kezelés várható ideje: 30 perc

Sérült, beteg köröm: 5.500 Ft / ujj

Kezelés várható ideje: 30 perc

Kiegészítő szolgáltatások

Lakk: 3.000 Ft

Kezelés várható ideje: 20 perc

Gél lakk: 5.000 Ft

Kezelés várható ideje: 30 perc

Talpi bőrkeményedés eltávolítása: 5.000 Ft

Kezelés menete: áztatás követően a bőrkeményedések kézi és gépi tisztítása, bőrtípusnak megfelelő krémezése.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Talpmasszázs: 6.500 Ft

Kezelés menete: a pedikür szolgáltatás után, relaxációs hangulatot teremtve történik, a frissítő, kényeztető lábmasszázs.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Körömszabályzás (Titán system): 10.000 Ft / pánt

Kezelés menete: körmök tisztítás és rövidítése után felhelyezem a körömszabályozására szolgáló eszközt, ezzel hosszú távon megszüntethető a benővésre hajlamos köröm, de akár valamilyen sérűlés által deformálódott köröm is.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Körömprotézis: 7.000 Ft / nagy ujj, 4.000 Ft / kis ujj

Kezelés menete: köröm tisztítás után, kimondottan erre a célra alkamas készítménnyel felépítem a körömfelületét, kialakítom a formáját. Gombaellenes készítmény! Csak egészséges felületen alkamazható! Alatta a köröm egészségesen tud növekedni.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Tyúkszem eltávolítás (max. 2 db): 5.000 Ft

Kezelés menete: fertőtlenítés után eltávolítom a megkeményedett bőrt, puhítom és a végén tehermentesítem a felületet. Tehermentesítés bizonyos esetekben plusz költség lehet a kezelésen felül.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Szemölcs kezelés (max. 2 db): 6.000 Ft

Kezelés menete: Kezelés előtt megtisztítom a bőr felületet, a felesleges bőrkeményedést eltávolítom. A szemölcsöt egy gumi szerű anyaggal veszem körül, amivel a körülötte lévő egészséges bőrt megvédjük. Készítményt csak a beteg felületre kenem fel, amit 12 óráig egy kötés véd. A kezelés több alkalmat vesz igénybe és olykor egy ideig érezhető a szer hatása. Sportolást a kezelés alatt nem ajánlom, főleg ha olyan területen van, ami folytonos nyomásnak van kitéve.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Passzív spange: 8.000 Ft / ujj

Kezelés menete: Olyan módszer, amelynek célja a köröm elváltozásainak korrigálása vagy kezelése anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szűkség.
Az anyagot (kompozit) a körömlemezre helyezem egy pánt formában, körömszéltől körömszélig, majd egy speciális lámpával megköttetem.
Megkeményedést követően fejti ki a szabályzó hatását. A körömmel együtt növekszik előre, miközben a köröm megtartja formáját. Ez hosszabb ideig is viselhető, nem szükséges havonta cserélni.
Viselése során nem kell különösebben figyelni rá, akár úszni, sportolni is lehet mellette.
Fájdalommentesen tudjuk az enyhén deformált körmöt szabályozni és segítségével megelőzhető az újbóli körömsarok benövés.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Kontroll, kötözés: 5.000 Ft / ujj

Kezelés menete: Tyúkszem eltávolítása, illetve benőtt köröm kezelése esetén szükségessé válhat gyógyszeres kötszerek alkalmazása, tehermentesítése kezelést követően. Lehetőség van ezen kötszerek megvásárlására is.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Composyt System Nail Control: 8.000 Ft

Kezelés menete: A kompozit anyagot, ami egy sűrű kék anyag, behelyezzük az oldalsó körömsáncba és a körömsarok alá. Ezzel biztosítjuk, hogy a köröm ne nőjön be. Polimerizációs lámpával kötetem meg. Hiányzó köröm esetében is ezzel az anyaggal töltjük fel a szabad területet, hogy ne csontosodjon be.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Fekély kezelés: 10.000 Ft

Kezelés menete: eltávolításra kerül a beteg bőrfelület, mindaddig amíg épp bőrfelületre nem érkezünk. Orvosi készítménnyel és kötszerrel zárom a kezelést. Fontos hogy erről orvosi leletet lássak, mielőtt elkezdem a kezelést.
Kezelés várható ideje: 30 perc

Repedt sarok kezelés: 8.000 Ft

Kezelés menete: áztatás követően a bőrkeményedést a sarkon eltávolítom és egy faggyús készítménnyel zárom. Egy kezelés lehet nem elég, ezért 3-4 hetente javaslom megismétlését, valamint az otthoni krémezést. (Lehetőség van a krémet nálam is megvásárolni.)
Kezelés várható ideje: 45 perc

error: Másolás nem engedélyezett!