Manikűr: 4.500 Ft

Kezelés menete: kéztisztítás követően a körmök rövidítése és formázása, bőr feltolása kézi és gépi tisztítása. Lakk/gél lakk eltávolítása. Hidratáló krémezés zárásként.
Kezelés ideje: 40p

Esztétikai pedikűr: 7.000 Ft / 10.500 Ft

Kezelés menete: áztatás követően a bőrkeményedések eltávolítása a talpon, majd a körmök rövidítése és formázása, valamint a körömágy tisztítása, esetleges lakk/gél eltávolítása és befejezésül a körmök ápolása utókezelő tinktúrával. Bőrtípusnak megfelelő krém használata.
Kezelés ideje: 1 óra / 1,5 óra

Gyógypedikűr: 8.000 Ft / 11.500 Ft

Kezelés menete: megegyezik az esztétikai pedikürrel, mely kiegészül a benőtt körmök szakszerű kezelésével, talpon vagy az ujjakon található tyúkszemek eltávolításával, valamint a szemölcsök kezelésével.
Kezelés ideje: 1 óra / 1,5 óra

Gombás pedikűr: 9.000 Ft / 12.500 Ft

Kezelés menete: áztatás követően a bőrkeményedések eltávolítása a talpon, majd a beteg körmök rövidítése és formázása, valamint a körömágy tisztítása, és befejezésül a körmök szakszerű ápolása körömgomba ellenes készítménnyel. Legvégül a bőrtípusnak megfelelő krémezéssel zárom a kezelést.
Kezelés ideje: 1 óra / 1,5 óra

Diabétesz pedikűr: 9.000 Ft / 12.500 Ft

Kezelés menete: ennél a szolgáltatásnál jóval körültekintően és óvatosan történik a talpon található bőrkeményedések, repedések eltávolítása,kezelés. Majd ezt követi a megvastagodott körmök rövidítése és ápolása, valamint a körömágy tisztítása. Befejéskor a cukorbetegek számára javasolt krémezéssel zárom a kezelést.
Kezelés ideje: 1 óra / 1,5 óra

Lábköröm vágás: 5.500 Ft

Kezelés menete: rövid áztatás után, a körmök rövidítése és formázása, valamint a benőtt részek megszüntetése, ápolása. Körömágy tisztítása és bőrkeményedések eltávolítása.
Kezelés ideje: 50 perc

Gyulladt benőtt köröm: 3.500 Ft / ujj

Kezelés menete: fertőtlenítés és az előkezelő használatát követően,a benőtt sarkak kivágása, tisztítása és gyógyszeres tamponálása valamint az ujj bekötözése.
Kezelés ideje: 30 perc

Kiegészítő szolgáltatások

Lakk: 2.500 Ft

Kezelés ideje: 20 perc

Gél lakk: 4.000 Ft

Kezelés ideje: 30 perc

Talpi bőrkeményedés eltávolítása: 3.500 Ft

Kezelés menete: áztatás követően a bőrkeményedések kézi és gépi tisztítása, bőrtípusnak megfelelő krémezése.
Kezelés ideje: 30 perc

Talpmasszázs: 5.000 Ft

Kezelés menete: a pedikür szolgáltatás után, relaxációs hangulatot teremtve történik, a frissítő, kényeztető lábmasszázs.
Kezelés ideje: 30 perc

Körömszabályzás (titán system): 8.000 Ft / pánt

Kezelés menete: körmök tisztítás és rövidítése után felhelyezem a körömszabályozására szolgáló eszközt, ezzel hosszú távon megszüntethető a benővésre hajlamos köröm, de akár valamilyen sérűlés által deformálódott köröm is.
Kezelés ideje: 30 perc

Körömprotézis: 6.000 Ft / nagy ujj, 3.000 Ft / kis ujj

Kezelés menete: köröm tisztítás után, kimondottan erre a célra alkamas készítménnyel felépítem a körömfelületét, kialakítom a formáját. Gombaellenes készítmény! Csak egészséges felületen alkamazható! Alatta a köröm egészségesen tud növekedni.
Kezelés ideje: 30 perc

Tyúkszem: 4.000 Ft

Kezelés menete: fertőtlenítés után eltávolítom a megkeményedett bőrt, puhítom és a végén tehermentesítem a felületet.
Kezelés ideje: 30 perc

Fekély: 10.000 Ft

Kezelés menete: eltávolításra kerül a beteg bőrfelület, mindaddig amíg épp bőrfelületre nem érkezünk. Orvosi készítménnyel és kötszerrel zárom a kezelést. Fontos hogy erről orvosi leletet lássak, mielőtt elkezdem a kezelést.
Kezelés ideje: 30 perc