Pedilab, Pedilab Budapest, pedikűr, pedikűr Budapest, pedikűrös, pedikűrös Budapest

Rauschenberger Anita vagyok, pedikűrös. (Későbbiekben R. Anitaként a könnyebb olvashatóság kedvéért.)

Aki ismer annak ennyi is elég lenne.

Azonban ezen a platformon szeretném bemutatni magam azoknak is, akik nem ismernek, vagy nem ismernek eléggé, de szeretnék megtapasztalni tudásomat, a lábápoló gyógyító munkámat.

Anitaként jöttem a világra Budapesten az átlagos iskolaéveket követően belekóstoltam a modell életbe, de néhány szépségverseny helyezést követően tudtam, hogy ez nem elégíti ki az érdeklődésemet, ezért utamat keresve elvégeztem a jogi asszisztensi képzést. Ez azonban korántsem volt számomra annyira lebilincselő mint reméltem, mert azt szerettem volna és egyre inkább úgy éreztem, hogy olyan munkát szeretnék végezni, ahol emberekkel foglalkozhatok, az egészségükhöz tudok hozzátenni de azért a szépségipartól se szakadjak el teljesen.

Egy szerencsés találkozónak köszönhetően kicsit jobban megismerhettem a lábápoló szakmát és úgy éreztem, hogy ez az az irány, amit eddig kerestem.

Köszönettel tartozom Pap Izabella Anikónak, hogy kezdeti szakmai ismereteket türelmesen megtanította és lehetőséget adott arra, hogy ezeket nála gyakoroljam. Ezen kívül köszönettel tartozom Róth Évának, hogy az általa szervezett gyógyító pedikűr tanfolyamon olyan speciális tudáshoz juttatott, ami már a beteg emberek lábának gondozására is feljogosít.

Az elmúlt években összegyűjtött tapasztalatok, továbbképzéseken elnyert újabb és újabb impulzusok egyre inkább erősítették bennem, hogy eljött az idő, hogy a magam útját járjam. Amikor - ismét a szerencse kapcsán - adott volt egy belváros közeli pedikűr szalon kialakításának lehetősége, akkor ugyan kicsit szorongva, de bízva hitemben és akaratomban, belevágtam.

A Millennium Centerben, nyugodt csendes környezetben - korszerű eszközökkel - szakmai háttértámogatással várok Mindenkit, aki szépülni vagy gyógyulni vágyik, hisz a láb egészsége mindenképpen része az Ön egészségének.

Fontosnak tartom felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy ugyan a közgondolkodásban a pedikűrösök mindig a tavaszi nyári időszakban kerülnek a naptárakba, a lábaink egész évben komoly igénybevételnek vannak kitéve. A cukorbetegek és deformált lábú betegek lábápolása minden évszakban kritikus fontosságú. Korszerű megoldásokat alkalmazok a körömdeformitások megoldására, valamint csak nemzetközileg elismert cégek prémium kategóriás termékeit használom az Ön ellátása során.

Nálam mindig ragyogó tisztaságot, karbantartott gépeket és mosolygós pedikűröst talál.