Kérlek szépen olvasd végig figyelmesen annak érdekében, hogy jövőben minden a legnagyobb egyetértésben működhessen közöttünk, nagyon megköszönöm, hogy tiszteletben tartod és hozzájárulsz a nyugodt, minőségi munkavégzésemhez.

Szalonomban, mint oly sok helyen már bevezetésre került a készenléti díj, ami a 24 órán belüli lemondás vagy nem megjelenés esetén fizetendő. (Ez vonatkozik a részleges nem lemondásra is. Pl. ha „pedikűr + gél lakk” a megbeszélt szolgáltatás, és Te a szolgáltatás közben jelzed csak, hogy a gél lakkra nincs szükséged.) Az időpont lefoglalásával és a szolgáltatások igénybevételével automatikusan elfogadod ezen feltételeimet. Lemondás kizárólag írásban tudjuk elfogadni, a lenti elérhetőségek egyikén.

Szépségipari szakemberként minden nap emberekkel foglalkozom, és a jó emberi kapcsolatokhoz elengedhetetlen a kölcsönös tisztelet és a bizalom.
Szerencsére legtöbbünk tisztában van az általános illemszabályokkal, ennek ellenére sajnos sokszor szembesültem már azzal, hogy nem minden vendég tartja tiszteletben az időmet és a megélhetésemet. Mindig arra törekszem, hogy a vendégeimet időben tudjam fogadni a megbeszélt időpontban.

Foglalásodról minden esetben a foglalás időpontjában visszaigazoló levelet kapsz (ha nem kaptál, akkor nem történt foglalás). Ez tartalmazza a foglalás minden részletét (időpont, ár, szabályzat, stb.). A kezelés előtt 24 órával e-mail-es emlékeztetőt kapsz. Más üzenetküldő csatornán (SMS, Viber, stb.) üzeneteket nem küldünk. Telefonon csak nagyon sürgős esetben keresünk.

Ehhez kérem szépen a Te együttműködésed is!

 • Az ideális érkezés, az időpontod előtt 5 perccel, hogy kényelmesen még el tudj menni a mosdóba. Kérlek, hogy ne gyere túl korán sem, hiszen akkor még az előző vendégem kezelése tart. Ha látod, hogy késni fogsz, kérlek szépen, hogy üzenetben értesíts! Ha késel, kellemetlen helyzetbe kerülhetek én is és az utánad érkező vendégeim is, ezért a késésed idejét sajnos kénytelen leszek levonni a számodra fenntartott időből, esetleg nem fogok tudni valamit megcsinálni azokból, amiket kértél. Nagyobb mértékű késés esetén esetleg új időpont megbeszélésére lesz szükséges. Ebben az esetben viszont sajnos kénytelen leszek a készenléti díj kiegyenlítésére kérni téged.
 • A telefont nem tudom felvenni,az üzenetekre (e-mail, Messenger) előbb tudok válaszolni. Ha sürgős, kérlek szépen inkább küldj üzenetet! Ezeken az elérhetőségeken tudod felvenni velünk a kapcsolatot:
  E-mail: anita@pedilab.hu
  Weboldal: https://pedilab.hu/
  Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063477373123
  Messenger: m.me/1278462378974719
 • A hétvége nálam is a családomé, nem dolgozom, de üzeneteket, emaileket fogadok, és ebben a formában tudsz értesíteni az esetleges lemondásról, vagy ha valami közbejött és ez érinti a következő heti időpontunkat.
 • Fizetés készpénzzel vagy bankkártyával.
 • Fenntartom a jogot magamnak, hogy megtagadhatom a szolgáltatást bárkitől, nem megfelelő magatartás, betegség, irreális elvárás, vagy egyéb okok miatt.
 • Első találkozásunkkor a kezelés díját előre fogom kérni. A részletekről e-mai-t küldök és bankkártyával tudod fizetni a díjat.

KÉSZENLÉTI DÍJ és LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

 • Ha valami miatt mégsem lesz megfelelő számodra a már lefoglalt időpont semmi gond, teljesen megértem, csak kérlek, hogy időben jelezd felém az elérhetőségeim bármelyikén! Tiszteljük meg kérlek egymást, és a vendégeimet is azzal, hogy megbecsüljük egymás idejét. Minden nem igénybe vett időpont nekem bevétel kiesés, egy másik vendégem pedig nem tud eljönni hozzám emiatt.
 • Időpontot módosíttatni, vagy lemondani legkésőbb a kezelés előtt 24 órával van lehetőséged teljesen díjmentesen. Lemondást csak írásban tudjuk elfogadni (a fenti elérhetőségek egyikén). Lemondásról minden esetben visszaigazolást küldünk.
 • Kérlek szépen, hogy vigyázzunk egymásra és betegség esetén időben kérj új időpontot, amennyiben mégis betegen érkezel, megtagadhatom a szolgáltatás elvégzését és a készenléti díj kifizetésére foglak kérni Téged.
 • Készenléti díj minden esetben a lefoglalt szolgáltatás vagy szolgáltatások teljes összege.

Megértésedet, és együttműködésedet köszönöm!